Onderwijsadvies

De Natuurwerkwinkel adviseert scholen en organisaties op het gebied van natuur- en techniekonderwijs, binnen de kaders van het onderwijscurriculum.

Scholen

Is uw school bezig met het opzetten van een nieuw Science-curriculum? Gaat uw school aan de slag met een natuurproject? Of is uw docententeam op zoek naar ondersteuning of inspiratie op het gebied van natuur- en techniekonderwijs? De Natuurwerkwinkel kan u daarbij helpen, of het nu eenmalig is of in een trainings- of ontwikkelingstraject.

De Natuurwerkwinkel kan bogen op een jarenlange leservaring in het basis- en voortgezet onderwijs, in de museumwereld en in de natuur- en milieu-educatie. Daarnaast heeft De Natuurwerkwinkel toegang tot een uitgebreid netwerk aan onderwijsprofessionals. Die combinatie staat garant voor degelijk advies over wetenschapsonderwijs waarbij plezier en eigen talent voorop staan.

Overige organisaties

Is uw organisatie op zoek naar een professionele beoordeling van bestaand educatief materiaal? Bent u op zoek naar een kader voor het ontwikkelen van nieuw materiaal? De Natuurwerkwinkel voorziet u graag van advies.

error: Deze foto is beschermd !!